Followers

Me

My photo
Saya Ummi Ana, Pengedah Sah Shaklee No ID 1210215. Jemput like page saya di facebook dan instagram. Sebarang pertanyaan bolehlah Whatsapp 01124121834 atau email hazliana.nurul@yahoo.com Terima kasih singgah di blog saya.
Before you read my posts, please forgive me for my bad grammar. And inconsistent pronoun, for sometimes I use "aku" and sometimes I use "saya", it depends on my mood and the post. Some of them are in English and some in Malay language. And the pictures in this blog mostly from google images. Btw, thanks for stopping by here.

2011-01-22

Mood Pagi

Jika beburung dapat singgah di hadapanku
Kenapa tidak aku terbang bersama mereka?


Jika pepohon melentok-lentok kesejukan di pagi hari
Kenapa sang semut tidak selimuti mereka?


Source




Jika bulan purnama muncul di pagi hari
Kenapa tidak matahari menjengah malam?


Jika angin ribut itu menerbangkan bangunan megah
Kenapa tidak membawa aku jauh dari sini?




p/s ::: Integrasi 1 dah habis, fuhh~~~ kali ni exam memang takde mood nak update blog. berhabuk blog 3 hari tak update.


p/ss ::: Mr. allowance, please come to me!!!

2 comments:

AuLiA said...

"Jika pepohon melentok-lentok kesejukan di pagi hari
Kenapa sang semut tidak selimuti mereka?"

sebab dia kecik?

+aNa baNana+ said...

Salah~~~ memang la kecik, tapi kalau byk2??? kan boleh jugak.haha