Followers

Me

My photo
Saya Ummi Ana, Pengedah Sah Shaklee No ID 1210215. Jemput like page saya di facebook dan instagram. Sebarang pertanyaan bolehlah Whatsapp 01124121834 atau email hazliana.nurul@yahoo.com Terima kasih singgah di blog saya.
Before you read my posts, please forgive me for my bad grammar. And inconsistent pronoun, for sometimes I use "aku" and sometimes I use "saya", it depends on my mood and the post. Some of them are in English and some in Malay language. And the pictures in this blog mostly from google images. Btw, thanks for stopping by here.

2012-06-14

Nasi Dulang

Source : Google


.Masih ingat lagi, dulu masa menetap di Felda Tenggaroh, salah satu Felda di Johor, sangat excited pergi kenduri-kendara.
.One of the reasons is I got the chance to eat Nasi Dulang.
.Korang pernah cuba?.
.Konsep nasi dulang ni takde la sesusah mana, hanya nasi yang diletak di dalam dulang atau talam, dan dimakan beramai-ramai, lebih kurang 4-5 orang untuk satu dulang.
.Kenapa saya suka?.
.Sebab dapat makan sama-sama kawan.
.Dari situ, dapat mengeratkan hubungan.
.Dan dapat berebut-rebut makanan.
.Tapi tu dulu, sekarang tak pernah lagi dapat makan nasi dulang.
.The last time I ate it is when I am 4 years old.
.Selepas pindah dari Johor ke negeri kelahiran, susah nak jumpa kenduri yang ada hidangkan nasi dulang.


.Oh, how I miss my old times at Johor.

2012-06-13

Let it hurts...



.These feelings, I never show them.
.Hidden deep inside my heart, the feelings grow faster than I expected.
.Never try to delete them nor throw away.
.Just let it stay, but it hurts.
.Don't have the courage, to speak louder.
.Heart hurts too much along with time, which passes faster and faster.
.Never get the chance to heal itself.
.But it is a good one.
.Even if I get the chance to cure, I will refuse.
.The chance to delete them, also will be rejected.
.Because it teaches me everything.
.It let me be matured than I am before.
.It let me deal with my world better than past.
.Or can I said, the best.
.But the worst, I can't cry, to show my feelings.
.Just because, don't want the person who care bout me, worried too much.

*actually, got no idea to update blog since two weeks ago. Just wrote whatever happen to be in my mind right now. ^__^