Followers

Me

My photo
Saya Ummi Ana, Pengedah Sah Shaklee No ID 1210215. Jemput like page saya di facebook dan instagram. Sebarang pertanyaan bolehlah Whatsapp 01124121834 atau email hazliana.nurul@yahoo.com Terima kasih singgah di blog saya.
Before you read my posts, please forgive me for my bad grammar. And inconsistent pronoun, for sometimes I use "aku" and sometimes I use "saya", it depends on my mood and the post. Some of them are in English and some in Malay language. And the pictures in this blog mostly from google images. Btw, thanks for stopping by here.

2011-09-30

The Smurf!

Smurf smurf!



Actually, dah lama tengok cite ni. Masa bulan 9 aritu. Sampai je dari kampung ke Kuala Lumpur, petang tu terus keluar. Siblings outing. Eh, lupa, ada bakal abang ipar gak. Tengok kat Pavillion. Best. Lama tak keluar ngan adik beradik. Masing-masing sibuk. Masa raya la nak kumpul reramai, ye dak?


Cite ni best, kelakar gak. Paling best sebab abang sendiri belanja. First gaji dia. Tenkiu along ku yang baik hati.

2011-09-29

Good Luck Atiqah and PMR 2011 candidates!


PMR 2011 bakal tiba. tak silap aku bulan 10 ni. next week la kan. Nak wish good luck dan selamat maju jaya kepada semua calon-calon PMR di seluruh dunia.

Google


Dan kepada sedaraku yang sorang ni, kakyang doakan kamu dapat jawab dengan cemerlang dan tenang. Usaha dah, sekarang tinggal tawakal okay!

Good Luck.


2011-09-25

Perasaan atau perasan


Boleh tak kalau kau nak bercakap pasal apa pun dengan sesiapapun, jangan buat muka tak puas hati pandang-pandang aku. Perasaan aku cakap kau tengah hot dengan aku. Tapi kot-kot la aku perasan je kan sebab kebetulan aku je ada kat situ so ko pun pandang-pandang dengan muka bajet tu then sambung cakap ayat-ayat hot dengan kawan ko. Kalau ko ada apa-apa yang nak settle dengan aku cakap je face-to-face. Aku tak makan orang dan aku tak suka orang dok berdendam dengan aku. Fine, maybe aku just perasan je padahal ko bukan cakap pasal aku pun kan.


2011-09-12

5th Sem

And it is officially a full-stop to the 4th sem holidays. Need a new spirit for new semester with new group-mates.



Most importantly, I miss my family and home, a real one.

Hope it is not late to wish Selamat Hari Raya =))