Followers

Me

My photo
Saya Ummi Ana, Pengedah Sah Shaklee No ID 1210215. Jemput like page saya di facebook dan instagram. Sebarang pertanyaan bolehlah Whatsapp 01124121834 atau email hazliana.nurul@yahoo.com Terima kasih singgah di blog saya.
Before you read my posts, please forgive me for my bad grammar. And inconsistent pronoun, for sometimes I use "aku" and sometimes I use "saya", it depends on my mood and the post. Some of them are in English and some in Malay language. And the pictures in this blog mostly from google images. Btw, thanks for stopping by here.

2011-09-25

Perasaan atau perasan


Boleh tak kalau kau nak bercakap pasal apa pun dengan sesiapapun, jangan buat muka tak puas hati pandang-pandang aku. Perasaan aku cakap kau tengah hot dengan aku. Tapi kot-kot la aku perasan je kan sebab kebetulan aku je ada kat situ so ko pun pandang-pandang dengan muka bajet tu then sambung cakap ayat-ayat hot dengan kawan ko. Kalau ko ada apa-apa yang nak settle dengan aku cakap je face-to-face. Aku tak makan orang dan aku tak suka orang dok berdendam dengan aku. Fine, maybe aku just perasan je padahal ko bukan cakap pasal aku pun kan.


2 comments:

Shukri Mohd Ali said...

sangat tak selesa bila berhadapan keadaan macam ni. haih...

+aNa baNana+ said...

betul... haha