Followers

Me

My photo
Saya Ummi Ana, Pengedah Sah Shaklee No ID 1210215. Jemput like page saya di facebook dan instagram. Sebarang pertanyaan bolehlah Whatsapp 01124121834 atau email hazliana.nurul@yahoo.com Terima kasih singgah di blog saya.
Before you read my posts, please forgive me for my bad grammar. And inconsistent pronoun, for sometimes I use "aku" and sometimes I use "saya", it depends on my mood and the post. Some of them are in English and some in Malay language. And the pictures in this blog mostly from google images. Btw, thanks for stopping by here.

2011-09-29

Good Luck Atiqah and PMR 2011 candidates!


PMR 2011 bakal tiba. tak silap aku bulan 10 ni. next week la kan. Nak wish good luck dan selamat maju jaya kepada semua calon-calon PMR di seluruh dunia.

Google


Dan kepada sedaraku yang sorang ni, kakyang doakan kamu dapat jawab dengan cemerlang dan tenang. Usaha dah, sekarang tinggal tawakal okay!

Good Luck.