Followers

Me

My photo
Saya Ummi Ana, Pengedah Sah Shaklee No ID 1210215. Jemput like page saya di facebook dan instagram. Sebarang pertanyaan bolehlah Whatsapp 01124121834 atau email hazliana.nurul@yahoo.com Terima kasih singgah di blog saya.
Before you read my posts, please forgive me for my bad grammar. And inconsistent pronoun, for sometimes I use "aku" and sometimes I use "saya", it depends on my mood and the post. Some of them are in English and some in Malay language. And the pictures in this blog mostly from google images. Btw, thanks for stopping by here.

2013-01-12

Kawan yang merimaskan?


Korang suka ke kalau ada kawan yang membuatkan korang rasa rimas sangat. Yang suka gila jaga tepi kain korang. Segala aktiviti harian korang, dari bangun tidur hingga tidur balik then bangun lagi pon dia nak ambek tau. Korang makan apa, korang cakap dengan sapa pon dia nak tau. Korang pakai baju apa, korang tengah fikir apa. Semualahh...

Apa nak buat eh kalau ada kawan macam ni??Patut dilayan je atau blah je.

Dah habis sabar dah. Rasa annoying pun ada. Hahaha.

*ish, tak baik kata kat orang camtu. maybe ada orang rasa aku ni pun annoying. Sorry la pada sesiapa yang rasa aku menyemak dalam hidup mereka. :D


No comments: