Followers

Me

My photo
Saya Ummi Ana, Pengedah Sah Shaklee No ID 1210215. Jemput like page saya di facebook dan instagram. Sebarang pertanyaan bolehlah Whatsapp 01124121834 atau email hazliana.nurul@yahoo.com Terima kasih singgah di blog saya.
Before you read my posts, please forgive me for my bad grammar. And inconsistent pronoun, for sometimes I use "aku" and sometimes I use "saya", it depends on my mood and the post. Some of them are in English and some in Malay language. And the pictures in this blog mostly from google images. Btw, thanks for stopping by here.

2010-12-07

zaman kecik-kecik

ooo. dulu waktu kecik-kecik, hidup aku macam orang nomad. pindah sana pindah sini. macam-macam felda dah famili aku keluar masuk. ayah aku selalu tukar-tukar tempat kerja tapi yang pasti, tak boleh lari dari FELDA. yang aku ingat, Felda Tenggaroh. tau tak kat mana? kat Johor sana tuuuu. masa tu aku tadika. best gak dok sana. macam-macam kenangan aku ada. hehe. 


haaa. tapi aku tak ingat apa-apa pasal Felda Sg. Koyan yang ada kat Raub. tau tak Raub tu kat mana??? ah, google la sendiri... jangan jadi malas. hehe. mungkin waktu tu aku kecik lagi kot. so, tak dapat nak ingat apa-apa.

credit to my mum
haaa.... teka la mana satu aku. sapa jawab yang bulatan biru tu memang sengal. haha. ingat aku tukar jantina ke apa. ni gambar dengan abang, kakak aku dan ibu aku serta anak-anak murid ibu aku. series, sorang pun aku tak kenal. haha.



rindu zaman kanak-kanak. ibu aku selalu buat jamuan macam-macam kat rumah. pastu penuhlah rumah dengan anak-anak murid ibu aku. best time tu. sebab dapat jumpa makanan yang sangat banyak. hehe. sebab tu sekarang dah jadi macam peti simpan makanan. kuikuikui....


p/s ::: post saja-saja tengah pening lagi dua hari exam oii. hehe!

2 comments:

Cikgu IBU said...

dear, jauh berjalan kan luas pandangan. banyak makanan apa lagi, makan je la. before everything is gone! selamat study

+aNa baNana+ said...

yea... hehe... doakan kak yang ok!!