Followers

Me

My photo
Saya Ummi Ana, Pengedah Sah Shaklee No ID 1210215. Jemput like page saya di facebook dan instagram. Sebarang pertanyaan bolehlah Whatsapp 01124121834 atau email hazliana.nurul@yahoo.com Terima kasih singgah di blog saya.
Before you read my posts, please forgive me for my bad grammar. And inconsistent pronoun, for sometimes I use "aku" and sometimes I use "saya", it depends on my mood and the post. Some of them are in English and some in Malay language. And the pictures in this blog mostly from google images. Btw, thanks for stopping by here.

2010-12-22

Tosai

Degupan jantung masih kencang
Nafas hidung masih turun naik
Bukan setakat tangan yang terketar-ketar
Tubuh ikut juga, menggigil kedinginan

Petanda hati terlalu gembira tiba di rumah
atau sejuk sebab tidur dalam aircond suhu 16 tak pakai selimut!
-© Anna

haha~~~



Alhamdulillah. selamat tiba di bumi tanah air tercinta malam semalam.
Satu permulaan yang hebat.
Sebab dapat pekena tosai 2 keping bila sampai rumah.
Dan tidur dengan kura-kura baru.
Dan abang adik pun rindu sama aku.



source


p/s : Tapi telinga masih sakit efek naik kapal terbang dengan hidung tersumbat~~~


p/ss ::: nak buat list nak makan apa sepanjang cuti nie~~~ naik lagi lah kilo aku ni...

2 comments:

Mimi said...

welcome home! :D haa xpe, makan byk2. bkn sng nk dpat mknan msia :D

+aNa baNana+ said...

hehe..setuju sangat~~~