Followers

Me

My photo
Saya Ummi Ana, Pengedah Sah Shaklee No ID 1210215. Jemput like page saya di facebook dan instagram. Sebarang pertanyaan bolehlah Whatsapp 01124121834 atau email hazliana.nurul@yahoo.com Terima kasih singgah di blog saya.
Before you read my posts, please forgive me for my bad grammar. And inconsistent pronoun, for sometimes I use "aku" and sometimes I use "saya", it depends on my mood and the post. Some of them are in English and some in Malay language. And the pictures in this blog mostly from google images. Btw, thanks for stopping by here.

2010-12-01

Simple Fried Macaroni


Salam and good evening.

today i wanna post bout food again. ahah. there is no me without food. again, i'm not a great cooker as my other friends but still learning. better than nothing, right?

tadaaaa~~~ simple fried macaroni. you just need to spare your 30 minutes and it's ready to be eaten by you. 30 minutes for chopping and cooking. suitable for me as student who need to find extra time to cook. need recipe? just Google it lah. or just cook by listening to your heart and mood. hhahaaaaa. sometimes i did that way but need to take the risk for their taste lah. weeee~~~~


if you like little sour taste, just put lime juice onto your macaroni. lime is good, for your health too.


still, i miss my mum's cooking. cant wait to go home, another 21 days!!! wowotttttt...

-happy cooking-

Firman Allah :
"Dan Kami telah menaungi kamu dengan awan (dari panas matahari di padang pasir) dan Kami turunkan kepada kamu "Manna" dan "Salwa",: Makanlah dari makanan-makanan yang baik yang Kami telah kurniakan kepada kamu dan tidaklah mereka menganiaya Kami (sebab mereka kufurkan nikmat itu), tetapi sebenarnya mereka adalah menganiaya diri sendiri."[2:57]

p/s ::: rindu nak makan tosai giler giler dah ni...

p/ss ::: makanlah makanan yang halal, bersih, sihat dan bermanfaat.


7 comments:

Cikgu IBU said...

oh dear, i've another 20 days to start cooking again. help!

+aNa baNana+ said...

hehe.....

i cant wait and cant help!!!

azim_3110 said...

ceit..haha..cant help so u cant eat.. :p

+aNa baNana+ said...

haha..azim dengki... cik has xmo masak tok ko kan... kuikuikui...

azim_3110 said...

ekkk??
ap kne mngene ngn azim?
werkk!! :p

+aNa baNana+ said...

dengkiiiiiiiiiiiiiii.... wakakakaaaaa

azim_3110 said...

hahahahhahaaa...
wekk!!biau uh!!
:p