Followers

Me

My photo
Saya Ummi Ana, Pengedah Sah Shaklee No ID 1210215. Jemput like page saya di facebook dan instagram. Sebarang pertanyaan bolehlah Whatsapp 01124121834 atau email hazliana.nurul@yahoo.com Terima kasih singgah di blog saya.
Before you read my posts, please forgive me for my bad grammar. And inconsistent pronoun, for sometimes I use "aku" and sometimes I use "saya", it depends on my mood and the post. Some of them are in English and some in Malay language. And the pictures in this blog mostly from google images. Btw, thanks for stopping by here.

2012-02-09

Duit Syiling Baru


Heyy.

Tadi keluar berjalan jalan dengan kawan g beli tiket untuk berjalan jalan cuti cuti malaysia minggu depan. Pastu g lepak mcd makan prosperity burger double pedas kaw kaw! sedap!

Terima kasih kakak Mcd sebab bagi saya duit syiling 10 sen dan 20 sen baru. Mula mula x perasan pun, masa nak balik tadi, baru perasan masa nak beli tiket train. Nasib baik tak guna. Nak kena simpan sebab ni yang pertama dapat! Heee.

TAK bape terang la gambar, kamera murah je... hehe.

macam emas...
Tiket Ke KL Maraliner...

Tiket ke Ipoh...


Tak sabar tunggu Isnin depan.. Yeayy~~~ penat jadi holiday planner..

No comments: