Followers

Me

My photo
Saya Ummi Ana, Pengedah Sah Shaklee No ID 1210215. Jemput like page saya di facebook dan instagram. Sebarang pertanyaan bolehlah Whatsapp 01124121834 atau email hazliana.nurul@yahoo.com Terima kasih singgah di blog saya.
Before you read my posts, please forgive me for my bad grammar. And inconsistent pronoun, for sometimes I use "aku" and sometimes I use "saya", it depends on my mood and the post. Some of them are in English and some in Malay language. And the pictures in this blog mostly from google images. Btw, thanks for stopping by here.

2011-10-12

#Wordless Wednesday - Trip To SeaWorld, Ancol, Jakarta











6 comments:

Shukri Mohd Ali said...

wah...

jaa64 said...

waaa...nice, macam underwater world..nak kena pergi ni ^_^

+aNa baNana+ said...

@shukri : wah wah wah...

@jaa: noot bad la. byr 50k +15k utk masuk ke ancol. tapi tempat die x semegah yg ditunjuk kat website die.. =(

atiey said...

kak ana, mcm aquaria je?

atiey said...

kak ana, tmpt die ni mcm aquaria je

+aNa baNana+ said...

macma aquaria KLCC ke? akak x pernah lg g sane.haha. bru plan nk g cuti sem nanti.heee =)