Followers

Me

My photo
Saya Ummi Ana, Pengedah Sah Shaklee No ID 1210215. Jemput like page saya di facebook dan instagram. Sebarang pertanyaan bolehlah Whatsapp 01124121834 atau email hazliana.nurul@yahoo.com Terima kasih singgah di blog saya.
Before you read my posts, please forgive me for my bad grammar. And inconsistent pronoun, for sometimes I use "aku" and sometimes I use "saya", it depends on my mood and the post. Some of them are in English and some in Malay language. And the pictures in this blog mostly from google images. Btw, thanks for stopping by here.

2011-10-20

Esok Exam Lagi

Aish. Hampir tiap-tiap minggu ada exam. Exam, exam, exam. Gugur rambut lama-lama camni. *Takde kaitan*

Eh, esok exam tapi boleh lagi sibok on9 dok update blog bagai.

Sukanya...


Relaks otak jap. Penat. Ngantok. Masa nak exam la rasa nak tidur lama-lama. Kalau tak, sanggup berjaga sampai pukul 3 pagi.

Hari ni ada satu kelas je. Tetibe rasa semangat lak dalam kelas tadi walaupun kelas tu agak bosan. Heee.

Okay, off to study again. Susah sebenarnya nak fokus kat buku ni. Another 17 hours to exam. And after 50-minutes examination, will going to CL for mind-relaxation . Hahaha.... Insya-Allah.

*Kaki dah semakin pulih, post-bicycle-accident-after-9 years-since the last accident.

4 comments:

Cikgu IBU said...

dear, good luck. may Allah be with you throughout the exam and through out your life. luv u

+aNa baNana+ said...

mum, tq 4 ur support.. luv u too

ibnyusoff said...

oo,kau pnah xciden rupenyer..get better soon,insyaAllah..
p/s:xm bukan 100mnt ke?

+aNa baNana+ said...

ibnyusoff ::: haha, xcdnt kecil je, x teruk mane. sbb tu leyh g kampus lg dgn smgtnye...

tu la, salah kire minit. ingtkan 50 soalan 50 minit. rupenye 100 soalan.heee.