Followers

Me

My photo
Saya Ummi Ana, Pengedah Sah Shaklee No ID 1210215. Jemput like page saya di facebook dan instagram. Sebarang pertanyaan bolehlah Whatsapp 01124121834 atau email hazliana.nurul@yahoo.com Terima kasih singgah di blog saya.
Before you read my posts, please forgive me for my bad grammar. And inconsistent pronoun, for sometimes I use "aku" and sometimes I use "saya", it depends on my mood and the post. Some of them are in English and some in Malay language. And the pictures in this blog mostly from google images. Btw, thanks for stopping by here.

2011-05-29

Ahad ini


Ahad yang down.  Ibu telefon pagi tadi, sempat cakap dengan opah je, line XL wat hal macam sengal, tak sempat cakap dengan tok. sedih, rindu tok dan opah. bila bosan, dan lapar tapi belum tiba masa lunch, bukak kerepek melantak setengah, sambil tengok gambar-gambar cacing. kalau dulu buat macam ni, rasa nak muntah loya la segala bagai tapi sekarang dah lali, dah sebati. sebab setiap masa pun kena tengok gambar cacing, gambar bakteria dan sedara-mara mereka. rindu jugak pada ngak, balik la dari kampung cepat-cepat. ah, abaikan.

Source

No comments: