Followers

Me

My photo
Saya Ummi Ana, Pengedah Sah Shaklee No ID 1210215. Jemput like page saya di facebook dan instagram. Sebarang pertanyaan bolehlah Whatsapp 01124121834 atau email hazliana.nurul@yahoo.com Terima kasih singgah di blog saya.
Before you read my posts, please forgive me for my bad grammar. And inconsistent pronoun, for sometimes I use "aku" and sometimes I use "saya", it depends on my mood and the post. Some of them are in English and some in Malay language. And the pictures in this blog mostly from google images. Btw, thanks for stopping by here.

2012-01-26

Toyol


Hurray! Exam untuk blok terakhir dah habis semalam. Lambat giler nak tulis kan. Sekarang tunggu exam OSCE minggu depan je. Eh, dan juga repeat exam terakhir tu. Tak sabar nak balik. Ada la dalam belas belas hari lagi. Lama!

Hah. Tadi habiskan duit kat tanah abang. Tak tau tanah abang tu apa? Google sendirik. Kalau tak jumpa baru tanya saya. Fuhh, no money now. Hidup zaman sekarang ni, duit tak pernah cukup. Ish3.



Balik je, terbungkang kat my lovely tilam. Penat sehhh.. Series capek.

Bangun awal sebab nak tengok santau merasuk. Haha, bukannya percaya benda benda tu tapi rasa ingin tau yang lebih.

Ok, actually tak da idea nak update tapi saja gatal tangan nak taip jugak. Bye,,, adios.

Eh, baru perasan. Tajuk post tiada kaitan dengan isinya. Hehehe.

No comments: