Followers

Me

My photo
Saya Ummi Ana, Pengedah Sah Shaklee No ID 1210215. Jemput like page saya di facebook dan instagram. Sebarang pertanyaan bolehlah Whatsapp 01124121834 atau email hazliana.nurul@yahoo.com Terima kasih singgah di blog saya.
Before you read my posts, please forgive me for my bad grammar. And inconsistent pronoun, for sometimes I use "aku" and sometimes I use "saya", it depends on my mood and the post. Some of them are in English and some in Malay language. And the pictures in this blog mostly from google images. Btw, thanks for stopping by here.

2012-12-07

Post-exam depression.......


Alhamdulillah. Selesai dah exam OSCE semalam. Hasilnya? Tunggu je la. Dah usaha, nangis air mata darah pun, tak boleh kembali ke hari semalam. Yang mampu hanya berdoa.

So sekarang, tinggal lagi 2 minggu, sebelum balik ke Tanah Air tercinta. Heee. Tak sabar. Sebelum tu, kena pergi shopping barang-barang untuk bawa balik la....

Cuti hujung bulan 12 ni, ada 3 kenduri kawen yang In shaa Allah aku akan pergi. Kawan satu U yang kawen. Semoga segala urusan mereka dipermudahkan.

Penat otak belajar untuk exam masih belum habis lagi. Cadang nak membuta atas katil 3 hari 3 malam, tapi macam over sangat pulak kan. Hahaha.

Baru sedar yang life as a medic student ni memang mencabar. *dah sem 7 baru sedar semua ni. Nampak sangat sebelum ni asyik main-main je. Ni sem last, before masuk ke clinical years. Semoga dipermudahkan.....

Kadang hati tak berapa yakin dengan bidang yang diambil ni, tapi dah separuh jalan, kena habiskan. Jangan menyerah sebelum mencuba. Lagipun, tak de la teruk mana bidang perubatan ni. Yang penting kena rajin mencari ilmu baru dan BEDSIDE MANNER!

Ok. Dah mengarut-ngarut..  Biasa la, mood lepas exam memang tak stabil. :D

No comments: