Followers

Me

My photo
Saya Ummi Ana, Pengedah Sah Shaklee No ID 1210215. Jemput like page saya di facebook dan instagram. Sebarang pertanyaan bolehlah Whatsapp 01124121834 atau email hazliana.nurul@yahoo.com Terima kasih singgah di blog saya.
Before you read my posts, please forgive me for my bad grammar. And inconsistent pronoun, for sometimes I use "aku" and sometimes I use "saya", it depends on my mood and the post. Some of them are in English and some in Malay language. And the pictures in this blog mostly from google images. Btw, thanks for stopping by here.

2013-08-04

Selfish "Friend"


Layak ke "kawan" yang selfish digelar KAWAN?

T A K

Masa orang perlu pertolongan kau, kau tak nak tolong. 

Tapi bila masalah dah settle, kau sebok nak tumpang jugak.

STRESS.

Eh, sabar hati. Banyak dah jumpa orang macam ni. Dan mungkin di mata orang lain, aku pun sebegini juga.

So, sabar, tetap sabar dan teruskan bersabar..... 

InsyaAllah ada hikmahNya....


No comments: