Followers

Me

My photo
Saya Ummi Ana, Pengedah Sah Shaklee No ID 1210215. Jemput like page saya di facebook dan instagram. Sebarang pertanyaan bolehlah Whatsapp 01124121834 atau email hazliana.nurul@yahoo.com Terima kasih singgah di blog saya.
Before you read my posts, please forgive me for my bad grammar. And inconsistent pronoun, for sometimes I use "aku" and sometimes I use "saya", it depends on my mood and the post. Some of them are in English and some in Malay language. And the pictures in this blog mostly from google images. Btw, thanks for stopping by here.

2013-06-07

another 2 weeks

Salam

Sedar tak sedar dah 8 minggu dalam rotation interna kat Tarakan Hospital ni. another 2 weeks, yet my brain still empty. Oh no..

Banyak juga belajar. How to diagnose, how to give treatment, and most important how to communicate with patient and the family. Banyak jugaklah kerja yang kena buat. Report presentation, then again report presentationssss, mid exam, final exam. Semakin banyak ilmu kena tau, semakin sering kena marah dengan senior doctor. well, it's a normal things. Tahan je la kan. Nak wat cmne lagi.

Wish us luck for our exam in the last 2 weeks..... Still dunno the next rotation...


No comments: