Followers

Me

My photo
Saya Ummi Ana, Pengedah Sah Shaklee No ID 1210215. Jemput like page saya di facebook dan instagram. Sebarang pertanyaan bolehlah Whatsapp 01124121834 atau email hazliana.nurul@yahoo.com Terima kasih singgah di blog saya.
Before you read my posts, please forgive me for my bad grammar. And inconsistent pronoun, for sometimes I use "aku" and sometimes I use "saya", it depends on my mood and the post. Some of them are in English and some in Malay language. And the pictures in this blog mostly from google images. Btw, thanks for stopping by here.

2015-01-15

finally i did it

yeah, it's true. finally, i finished my medic studies after 5 years and half.

Alhamdulillah.

sekarang just tunggu untuk majlis pelantikan sebagai seorang doktor (oath taking ceremony), maybe akhir bulan ni.

1 weeks and 5 days more. seriously, tak tau nak buat apa lama-lama kat sini. rehearsal pon lambat lagi. bosan bosan bosan. tengok cerita dah, tidur pun dah. jalan-jalan pun dah. dating je belum. haha.

tak sangka sebenarnya dah habis belajar. cabaran baru akan menjelma. hidup sebagai seorang HO, well, dari nasihat senior, kena kuat dari segi mental, fisikal dan emosi. biasalah kalau kena maki hari-hari.

sebenarnya tak buat decision lagi  nak pilih hospital mana untuk practical nanti. perak or kl? huh...

*entry bosan*

No comments: