Followers

Me

My photo
Saya Ummi Ana, Pengedah Sah Shaklee No ID 1210215. Jemput like page saya di facebook dan instagram. Sebarang pertanyaan bolehlah Whatsapp 01124121834 atau email hazliana.nurul@yahoo.com Terima kasih singgah di blog saya.
Before you read my posts, please forgive me for my bad grammar. And inconsistent pronoun, for sometimes I use "aku" and sometimes I use "saya", it depends on my mood and the post. Some of them are in English and some in Malay language. And the pictures in this blog mostly from google images. Btw, thanks for stopping by here.

2015-01-24

Another One?


Rasa cam nak buat satu lagi blog untuk tulis-tulis yang berkaitan dengan hati dan perasaan, tapi tapi tapi, satu blog ni pun susah nak jaga. Hahaha! So forgive me kalau kadang-kadang post kat sini agak kejiwangan atau galau sikit, ala sikit je pun.

Countdown, lagi 3 hari nak angkat sumpah jadi doktor ni. Nebes!

No comments: