Followers

Me

My photo
Saya Ummi Ana, Pengedah Sah Shaklee No ID 1210215. Jemput like page saya di facebook dan instagram. Sebarang pertanyaan bolehlah Whatsapp 01124121834 atau email hazliana.nurul@yahoo.com Terima kasih singgah di blog saya.
Before you read my posts, please forgive me for my bad grammar. And inconsistent pronoun, for sometimes I use "aku" and sometimes I use "saya", it depends on my mood and the post. Some of them are in English and some in Malay language. And the pictures in this blog mostly from google images. Btw, thanks for stopping by here.

2014-10-19

terlajak kata buruk padahnya



terlajak perahu boleh diundur, terlajak kata buruk padahnya...

berapa kali ibu pesan, jangan buat keputusan masa hati tengah marah. tengoklah akibatnya.


hmm..

sesal kemudian dah tak berguna lagi. nak buat macam mana. merayu? melutut? tak akan kembalikan kenangan lama.

redha? pasrah? susah. senang orang cakap. nak buat tu yang susah.

bila dah jadi macam ni, padan muka sendiri. terima lah akibatnya. terima sebagai orang dewasa, matang.

lepaskan sepenuh hati, seikhlas hati. soalannya, mampukah aku?

No comments: