Followers

Me

My photo
Saya Ummi Ana, Pengedah Sah Shaklee No ID 1210215. Jemput like page saya di facebook dan instagram. Sebarang pertanyaan bolehlah Whatsapp 01124121834 atau email hazliana.nurul@yahoo.com Terima kasih singgah di blog saya.
Before you read my posts, please forgive me for my bad grammar. And inconsistent pronoun, for sometimes I use "aku" and sometimes I use "saya", it depends on my mood and the post. Some of them are in English and some in Malay language. And the pictures in this blog mostly from google images. Btw, thanks for stopping by here.

2014-08-17

Today's Lunch : Grilled Salmon with Vegie

rasanya lama tak update post pasal makanan. Dulu rajin la masak sebab tengah kuliah. Sekarang bila dah practical ni susah sikit nak masak. Balik dari hospital je penattttt then tidur.

So tadi pergi carefour, teringin pulak nak makan salmon. Lama betul tak makan. Belilah seketul buat hilangkan rasa mengidam ni.


Menu lunch hari ni simple je.

Grilled Salmon with Vegie and a cup of hot coffee.

Salmon tu selalu orang perap dengan lemon dan black pepper. Tapi aku try tukar, guna cinnamon. Sebab black pepper out of stock. hehe. Not bad la, boleh la ditelan. Biasa la, belajar masak sendiri, lama2 pandai lah. Practice jadi isteri solehah... Tak la malu dengan mak mertua nanti. hehe...


Actually, ni menu aku waktu aku On Diet. sekarang kena diet balik, sebelum majlis graduation nanti, insyaAllah.



No comments: