Followers

Me

My photo
Saya Ummi Ana, Pengedah Sah Shaklee No ID 1210215. Jemput like page saya di facebook dan instagram. Sebarang pertanyaan bolehlah Whatsapp 01124121834 atau email hazliana.nurul@yahoo.com Terima kasih singgah di blog saya.
Before you read my posts, please forgive me for my bad grammar. And inconsistent pronoun, for sometimes I use "aku" and sometimes I use "saya", it depends on my mood and the post. Some of them are in English and some in Malay language. And the pictures in this blog mostly from google images. Btw, thanks for stopping by here.

2014-05-06

first post in 2014...what????

Lama gila tak update blog. Berabuk dah. Dua tiga empat bulan ni takde idea nak post. Bukannya busy ngan belajar pun.

Sekarang perangai malas aku dah makin menjadi-jadi. Mungkin sebab before this aku dapat hospital di Jogjakarta yang pada pandangan aku, terlalu sempoi bagi student medic. Tak banyak sangat aktiviti kat hospital. Sebab tu muncul balik perangai malas ni.

Pejam celik pejam celik dah dekat 5 tahun aku kat negara orang ni. Bila nak habis belajar pun aku taktau. Bila tengok facebook, instagram, ramai dah kawan-kawan sekolah aku yg dah kawen. Jeles pun ada. Tapi nak wat camne, jodoh belum sampai.

InsyaAllah lagi beberapa bulan aku habislah belajar. Tak sabar nak balik Malaysia, for good. Nak catch up balik dengan kawan kawan lama. Diorang asyik reunion je,, jeles tahap dewa dah ni.

Ok la. Ni as starter je. Doakan aku rajin nak tulis blog macam dulu dulu lagi, even korang tak baca pun. Haha.

No comments: