Followers

Me

My photo
Saya Ummi Ana, Pengedah Sah Shaklee No ID 1210215. Jemput like page saya di facebook dan instagram. Sebarang pertanyaan bolehlah Whatsapp 01124121834 atau email hazliana.nurul@yahoo.com Terima kasih singgah di blog saya.
Before you read my posts, please forgive me for my bad grammar. And inconsistent pronoun, for sometimes I use "aku" and sometimes I use "saya", it depends on my mood and the post. Some of them are in English and some in Malay language. And the pictures in this blog mostly from google images. Btw, thanks for stopping by here.

2013-11-14

Kejiwaan

Salam dan selamat pagi.

Siapa yang tak tidur lagi, sila angkat tangan!!!

*pandang kiri --> jeles tengok roommates tidur dengan sangat bahagia!*

Aish, apa nasib. Esok kena jadi presenter. Oh lupa nak bagitau. Sekarang ni saya dah masuk Psychiatric department kat salah satu hospital di jakarta selatan. Perasaan? Ntahla. Rasa cuak nak take history dari pesakit. Hahaha...

Tak aci betul. Apalah nasib kena jadi first presenter dalam group. Chaiyok ana.

*post merapu di pagi hari*

No comments: